Kontakti

Facebook: Ho’oponopono i ostale tehnike

Facebook grupa: Ho’oponopono HVALA Tİ

Prijevodi tekstova: Magdalena Pulić

E-mail adresa: magdalena_pulic@net.hr

 

Prijevodi video materijala: Miloš Milošević

E-mail adresa: mmilos1234@yahoo.com

Jedan odgovor

  1. Pingback: Dr Len i Mabel Katz | Ho'oponopono Tehnika

  2. Pingback: Lakši način za odgajanje svoje djece: Roditeljstvo u ovim novim vremenima uz Ho’oponopono | Ho'oponopono Tehnika

  3. Pingback: Ho’oponopono i zlostavljanje | Ho'oponopono Tehnika

  4. Dragi moji Hooponovci
    htela bi podeliti sa vama jedno cudo koje mi je hopsanje donelo.
    Dugo vremena se nije desavalo nista ja sam neredovno govorila hvala, volim te
    a problema hiljadu, Pila sam redovno plavu vodu negde oko godinu dana i jednoga dana primetila sam da su mi se mali prsti na rukama koji su bili krivi od kada sam se rodila ispravili, Kost koja je bila u luku ispravila se, Moja baka je imala krive prste i govorili su da sam to od nje nasledila. Eto hooponopo moze ispravljati i kosti. Imam 66 godina a kosti se ispravljaju
    Hvala. Hvala

  5. Svoj prvi javni otisak sam odlucila posvetiti upravo onome tko je odgovoran za sva moja iskustva I onome sa kime moram najvise raditi. A to sam ja sama.

    Tko sam? Gdje idem? Da li sam na ispravnom putu? Koji je smisao mog postojanja? Zasto je tesko? Zasto mi se nesto dogada?
    Pitanja kojih ima beskonacno mnogo, a odgovora gotovo niti jednoga. Vjerujem da smo se svi nasli u situaciji kada ne vidimo rjesenje, potaknuti tim osjecajem nemoci postavljamo sve vise pitanja te tonemo sve dublje u “vrlog zivota”. Dopustamo da nas vrti te mu nerjetko I sami asistiramo pa upadnemo jos dublje.
    Kroz svoje ciscenje sam dosla do divne spoznaje koja je pracena jos divnijim osjecajem ljubavi prema samom sebi. .
    Cesto sam znala upadati u razne programe: Da li sam dovoljno dobra, Da li sam dovoljno pametna, Da li sam dovoljno sposobna, Da li sam dovoljno lijepa….Lako se osoba izgubi sama u sebi osobito ako dozivljavamo iskustvo sa kojim se ne ponosimo. I tako sam cistila. Da se ispravim, nisam ja cistila. Ja sam samo molila Kreaciju da ocisti sve sto je u meni, da sam spremna odreci se svih svojih vreca koje nosim na ledima. Prolazili su dani,tjedni, mjeseci…I onda divna spoznaja, velika ljubav prema samoj sebi I svima oko mene. Osjetila sam da sam dovoljna. Da ne treba biti bilo sto osim onoga sto jesam. Ispunila sam svoju svrhu samim time sto postoji I disem. Zar to nije oslobadajuce? Ja sam savrsena, I ti si savrsen/a. Programi su ono sto nam ponekad zadaje glavobolju, ali I oni su savrseni. Najvise ljubavi treba dati onom tko ju najmanje zasluzuje. A opet, zar nije divno sto nam taj program daje priliku da ga ocistimo I da se rjesimo tereta, naucimo lekciju. Koracajuci kroz zivot cesto znam primjetiti osudivanje, ponekad od moje strane a ponekad ne. Osobito ako se radi o teskim situacijama poput terorizma I sl. Veoma je tesko osjetiti ljubav prema nekome koga osudujemo. A na kraju, tko sam ja da govorim koje Bozje stvorenje nije dobro, nije ispravno, koji Bozji projekt nije uspio. Zar da mislim da sam bolja jer donosim drugacije odluke. Prihvacam razlicitosti i tude karmicke puteve. Sve sto vidim izvana je doslo iznutra. Cijeli svemir se nalazi u meni, I sve sto dozivljavam je nesto sto u meni treba nestati ako Kreacija dopusti. Protiv rata se ne bori ratom nego ljubavi. Pruzi ljubav. Ne zato sto ju netko zasluzuje nego zato sto ju imas da podjelis. Uzivajte u ciscenju, ne zbog rezultata nego jer ne znamo I ne mozemo drugacije. Ne sumnjajte u sebe, nikad ne zaboravite tko Vas je stvorio I da cijeli svemir nosite u sebi. Zar nismo Velicanstveni?

Komentiraj